Om KVLH

Det Danske Krigsveteranlandshold består af veteraner fra de tre grupper;skadede veteraner, civile veteraner og tjenestegørende veteraner, som benytter hinanden gennem fodboldensom sport,til at rehabilitere, hjælpe og forebygge psykiske og fysiske skader, mens vi endnu engang repræsentere Danmark og Dannebrog.

Fælles fra vores tid i Forsvaret tager vi professionalisme, samarbejde og en stærk holdånd med os. Denne unikke kombination genfinder veteranerne i høj grad i fodbolden, hvor både samarbejde og holdånd er medvirkende faktorer til at genfinde ressourcer og kompetencer hos den enkelte og udfordrede veteran.Det sociale samvær og oplevelser, som fodbolden bibringer, er ligeledes en faktor, der styrker selvværdethos de enkelte.

Det Danske Krigsveteranlandsholder blevet startet af frivillige tidligere og nuværende soldater. Drivkraften er baseret på passionen omkring fodbold, den militære identitet og lysten til at skabe et projekt, indenfor en af verdens største sportsgrene, hvor socialt ansvar, fælleskabog idrætten skaber mulighederfor forbedret velvære, et afbræk i hverdagen, skabe og bevare relationer, samt forebygge ensomhed. Dette projekt er skabt for at hjælpe veteraner i at kommevidere og skabe flere succeshistorier.

PARTNERE

Bliv en del af landets yndigste Landshold